Post by cartamdpadtimys on Mar 6, 2022 10:52:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Tom Gold Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Tom Gold Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Генератор на кодове за измама пари ▞▞▞
▞▞▞ Talking Tom Gold Run 2022 version ▞▞▞
Играта е страхотна
Тази игра е много готина имам скинове, които струват истински пари още от второ ниво имам няколко скина с истински пари.
Знам защо, но всички неща освен пътя са бели. Без сенки или нещо друго... Имах го на друг телефон и също работи добре
Твърде много реклами. Губите реклама, печелите реклама, отваряте рекламата на приложението, просто превъртате рекламата, отваряте реклама с настройки, продължавате рекламата, надграждате реклама, реклама вътре в реклама, просто гледате на фона там реклама отгоре, блокираща всичко зад нея. Разбрах, че имате нужда от пари за реклама, за да управлявате вашата компания, но хайде, не трябва да броя броя на моите докосвания в игра или да прекарвам половината от времето си в играта, гледайки реклами. Въпреки това геймплеят е добър, хубав дизайн за това 2 звезди според мен си заслужава.
Ебати лага сте направили по лагава игра от тази няма
Talking Tom Gold Run የእንቅስቃሴ ubg
Моля, добавете още нива! Завърших цялата игра!! И "Джакпотът" на спинера е BS! Играх играта и гледах милион реклами и НИКОГА не получих джакпота.🤨 Иначе наистина ми хареса играта. Но кой ще плати $30 за герой - но вие ВСЕ трябва да гледате реклами!!!
Тази игра е фантастична. но проблемът е само от ново ниво. Виждал съм всички ревюта. Повечето от тях имат същия Complan. Затова моля да го подобрим
Тази игра е много прекрасна, обичам я, не мога да опиша, моят малък брат я обича, а сестра ми направиха 12k за два дни, страхотна е 😍😍😍🤳🤘👌
Talking Tom: Course à l'or Action zqay
Том❤️❤️❤️❤️😅😅😅😀😀🌍✈️🛩️🕗🚝🎃✨👓👓🥼🧥👝🧥👔👜
Mountain Climb 4x4 : Offroad Car Drive እሽቅድድም mjbt
Игра Mongo Humans
Тази игра е много каквато всеки ден има различни неща
Колкото и пъти да хо тегля това все изчезва
Значи трябва да си истрия играта!?!?!? Лайна
😈
Не мислете а инсталирайте моята игра
Аааааа!!! Дъщерите ми обичат тази игра, но тя постоянно замръзва и спира. И трябва да затварям играта отново и отново и продължава да замръзва!!! Моля, поправете това!!Вече рестартирах телефона си и не само в телефона ми е и таблетът!!! Единият е android, другият е apple. Така че не аз е играта!!! Бих му дал 5 звезди, но само ако това се поправи!!!
Наистина страхотно приложение! Страхотни герои! Страхотна игра за бегачи Вероятно най-добрата, която някога съм виждал!😃😃Сега искам да запазя напредъка си И когато щракна върху Запазване, за да играя игри, просто пише Без интернет връзка. Всеки път.😡😡😡
popopepewewe
Тази игра е толкова забавна за игра. Горещо я препоръчвам. Наистина е лесно, ако имате време. Построих всички къщи и съм на последната. За по-малко от един месец, но най-накрая успях да завърша всички къщи, моля екипирайте 7, добавете още къщи
Ужас
Егати бугавата игра идоти скапани оправете си играта! Nama vo stara prosta
Много забавно, но нямате повече приключения за игра.. така че не продължавайте да играете, след като свършите последната къща
Тази игра понякога се опитва да ви разплаче. Трябваше да рестартирам отначало по каквато и да е причина, така че мисля, че може би ви дадох грешна оценка, но вашата игра е толкова невероятна една от моите топ 100 000 игри
Това е много лоша игра в началото, твърде добра е, но след fram ginger няма карти
Това е добра игра. Много ми харесва, но когато се опитах да назова герой в настройките, не можах! Нямаше опция да назова самия моя герой !!!! Сега как мога да нарека моя герой? Търсих опцията за име на героя си навсякъде в играта, но не можах да я намеря😦😩. Дори не че изтрих играта и я изтеглих отново, защото мислех, че мобилният ми има някакъв проблем в нея. Но пак се случи същото!!! И този път не беше моят мобилен телефон. Моля, отстранете този проблем OUTFIT7. Обичам тази игра 🎮, но е много трудна 😕 и спасяването ми отнема дълго и много реклами на всеки 10 секунди и имате нужда от купища златни кюлчета, за да натрупате вашата малка къщичка 🏠 и отнема толкова време, за да я построите и има специален тунел, през който да преминете, където лошото е по-близо до вас и ако се блъснете в нещо, той ще ви се смее
Оперативна игра копие на сърфисти в метрото, но подобрено изживяване.
Добре е... но специалните събития като get 2x Candy canes не са там... известието идва да каже. Вземете 2x Candy бастуни, но когато отворя играта...събитията не са там.. по-добре проверете този проблем и ми дайте актуализация
Talking Tom: Course à l'or Action zqay
:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-\ ): '(:-\ :-\ :-\
теглете без да мислите 🌹🐈🐶😝
Славянова
Много е бавен
Gotina e i vseki moge da q igrae
2 от 5 1. не мога да вляза в играта idk защо 2. при зареждането замръзва лентата 3. в средата на играта ме изважда от играта. КРЕСИ ГО СЕГА деинсталирах
Играта не е за 5. Но много добра игра, за да убиете известно време или когато ви е скучно. По-скоро е за деца, но може да играе и по-големи.
занимателна игра