(Android) Kana Town: Learn Japanese, Hiragana \u0026 Katakana تقلب ها ژنراتور همه
Mar 6, 2022 10:43:44 GMT -5
Post by cartamdpadtimys on Mar 6, 2022 10:43:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kana Town: Learn Japanese, Hiragana \u0026 Katakana ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kana Town: Learn Japanese, Hiragana \u0026 Katakana IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب ها ژنراتور همه ▞▞▞
▞▞▞ Kana Town: Learn Japanese, Hiragana \u0026 Katakana 2022 version ▞▞▞
بهتر از برنامه های چند گزینه ای شما نسخه انگلیسی حرف ژاپنی را بر اساس سیستم هپبورن انتخاب می کنید. دانستن بعضی از حروف سخت است "チャ""chi ya= cha".... نه "chya." هنگامی که آن را پایین آوردید، این یک برنامه شگفت انگیز برای تمرین و یادگیری است. 5 ستاره چون کمک کرده است و من بسیار از آن استفاده کرده ام.
Warplane Inc Hills & WW2 plane Akční qhf
من معتقدم که تمرین کانا می تواند ویژگی تکرار فاصله دار را نیز داشته باشد، بنابراین می توانید کانایی هایی را که با آنها مشکل دارید بیشتر تمرین کنید.
دوستش دارم!! این یک راه عالی برای تازه نگه داشتن کانا در سرتان زمانی است که برای مدتی مطالعه نکرده اید. تنها پیشنهاد این است که وقتی شروع به یادگیری آنها می کنید، فیلم های صوتی برای همه آنها یا حداقل جملات بسازید. این عالی خواهد بود!! در غیر این صورت یک برنامه سرگرم کننده و آسان برای استفاده است
رابط کاربری را دوست دارم و استفاده از برنامه سریع و آسان است. نمی توانید صبر کنید تا عمیق تر به این برنامه وارد شوید!
اگر یک اعلان صوتی و یک گزینه چند گزینه ای با کانای نوشته شده داشته باشد، بهتر است.
اگر کانجی وجود داشته باشد، بسیار عالی است
تکرار منظم یادگیری من را بهبود بخشیده است. دسترسی آسان در هر مکان و هر زمان.
برنامه عالی استفاده از SRS واقعا به شما کمک می کند تمرین کنید. اما من متوجه اشتباهات املایی شده ام، به عنوان مثال. حداقل بر اساس گوگل ترنسلیت، «همتا» به جای «گلابی» و «biyouin» به جای «miyouin» (آرایشگر). همیشه به یاد داشته باشید: صدف را حفظ کنید و تصحیح کنید
همان کاری را که می گوید انجام می دهد
वाह गुरु क्या ऐप बनाया है। आप लोगों ने ، अभी मैंने यह प्रयोग करना
Kana Town: Learn Japanese, Hiragana & Katakana शिक्षा esaf
اگر می خواهید اصول اولیه و الفبای هیراگانا و کاتاکانا را بیاموزید، این واقعاً یک برنامه عالی است! خیلی گران نیست و ارزش پول را دارد، به شما کمک می کند چیزهایی را که فراموش می کنید یا نمی توانید به خاطر بسپارید، حفظ کنید. من این برنامه را به هر کسی که مایل به یادگیری است توصیه می کنم!
من آن را دوست دارم، این به من کمک می کند تا این نوع کلمات را درک کنم، از شما تشکر می کنم، آیا برنامه ای برای اضافه کردن چیزی دارید؟
برنامه فوق العاده برای تمرین حفظ کانا. به خصوص سیستم تمرین فلش کارت وقتی زمان زیادی ندارم واقعا کمک زیادی می کند. هر چند می تواند مانند یک تلفظ صوتی برای هر کانا باشد، به طوری که ما می توانیم بدانیم که هر کانا چه صدایی دارد. اما بیشتر یک برنامه عالی است
برنامه خوب برای یادگیری
با استفاده از این برنامه برای مطالعه آزمون های ژاپنی خود. مفید!
Kana Town: Learn Japanese, Hiragana & Katakana Εκπαίδευση nsr
بدون این برنامه، فکر نمیکنم زبان ژاپنی را یاد بگیرم. پس بله این برنامه واقعاً خوبی است
روشی عالی برای تمرین هیراگانا
این به من کمک می کند بسیاری از شخصیت های هیراگانا را به راحتی به یاد بیاورم ای کاش آنها به من اجازه می دادند که شخصیت ها را نیز ترسیم کنم.
یک راه سریع عالی برای مرور یا یادگیری کاتاکانای خود! برنامه عالی و آسان برای استفاده.واقعا خیلی موثره
برنامه کوچک عالی برای یادگیری و تمرین هیراگانا و کاتاکانا.کاملاً طراحی شده است تا به شما کمک کند تا به تدریج شخصیت های خود را یاد بگیرید
برنامه عالی فقط کاش می توانستم به جای ردیف ها، کانای فردی را انتخاب کنم
من به شدت این برنامه را برای مبتدیان توصیه می کنم. این یک ابزار کوچک عالی برای یادگیری کاراکترهای ژاپنی (Kana) یا تازه کردن حافظه شما است. توانایی طراحی تست های خود با انتخاب کانایی که در حفظ کردن آن مشکل دارید بسیار مفید است.
من فقط دوستش دارم....
برنامه عالی همه چیزهایی را دارد که برای یادگیری کاناس ژاپنی نیاز دارید
خوب به این دلیل که باعث می شود پاسخ را به جای چند گزینه ای تایپ کنید. آیا گزینه صدا وجود دارد؟ چه خوب است که آنچه را که در حال یادگیری هستم نیز بشنویم.
برنامه بسیار خوبی برای یادگیری سیستم نوشتن مقدماتی. اگرچه من تمرین نوشتن مستقیم روی صفحه لمسی را از دست داده ام، برای به خاطر سپردن بیشتر بسیار مفید خواهد بود.
بهترین برنامه برای حفظ هیراگانا و کاتاکانا
من از این برای مطالعه هیراگانا و کاتاکانا استفاده کردم و بسیار مفید بود. همچنین دارای واژگان دیگری است که می توانید آن را خریداری کنید که ارزشش را دارد. استفاده از این برنامه راحت تر و بهتر از بسیاری از برنامه هایی که در گذشته استفاده کرده ام ساخته شده است. تکرار فواصل زمانی که سعی می کنید لغات را به خاطر بسپارید واقعا مفید است.
در حفظ شخصیت های هیراگانا و کاتاکانا بسیار خوب است. توابع دیگر را امتحان نکردهام زیرا ترجیح میدهم پرداخت نکنم. اما اگر به خوبی ادامه دهد، ممکن است حاضر باشم برای ادامه دادن هزینه کنم.
این برنامه واقعاً خوبی است، اما موضوع این است که اجازه نداد در کاتاکانا بنویسم، لطفا کمک کنید
عالی برای درس های سریع و مشخص. شناسایی شخصیت و تمرین واژگان بسیار مفید است.
منتاپ جیوا